Ny bog om Bukh

Bestilling kan ske ved at benytte nedenstående kontaktformular eller sende mail til bestilling@samsolandbrugsmuseum.dk

Bogen koster 398 kr + evt. forsendelse. Forsendelse i Danmark koster 65 kr til nærmeste GLS Pakkeshop.

Det der var starten til Samsø Landbrugsmuseum, var min store interesse for Bukh-traktorer. Jeg er opvokset med den danskfremstillede traktor, og har samlet informationer om Bukh siden jeg var en 10-11år. En stor del af min viden om Bukh, har jeg nu valgt at samle i en bog lavet som et opslagsværk.

Værket indeholder historie om motorfabrikken og hvad der er fremstillet på fabrikken gennem tiderne. Derudover er der informationer om de enkelte traktormodeller med tekniske data og beskrivelse af ændringerne i produktionsperioden. Der er også afsnit med de traktorer, der har fået monteret udstyr til forskellige formål. Der er blevet gravet i arkiverne efter originale fotos fra fabrikken, så man kan se, hvordan det hele så ud dengang.

Bogen “Bukh – Motorfabrikken og traktorerne” er på 420 sider. Bogen er udkommet i april/maj 2019. Bogen er med hårdt omslag. Bogen kan bestilles til 398 kr + evt. forsendelse.

Ivan Laursen

Opdateret 3. maj 2019

Se indholdsfortegnelse samt for- og bagside i galleriet herunder. Der kan forekomme småændringer indtil udgivelsen.