Opslagsværk på vej om Bukh

Det der var starten til Samsø Landbrugsmuseum, var min store interesse for Bukh-traktorer. Jeg er opvokset med den danskfremstillede traktor, og har samlet informationer om Bukh siden jeg var en 10-11år. En stor del af min viden om Bukh, har jeg nu valgt at samle i en bog lavet som et opslagsværk.

Værket indeholder historie om motorfabrikken og hvad der er fremstillet på fabrikken gennem tiderne. Derudover er der informationer om de enkelte traktormodeller med tekniske data og beskrivelse af ændringerne i produktionsperioden. Der er også afsnit med de traktorer, der har fået monteret udstyr til forskellige formål. Der er blevet gravet i arkiverne efter originale fotos fra fabrikken, så man kan se, hvordan det hele så ud dengang.

Bogen “Bukh – Motorfabrikken og traktorerne” bliver på 420 sider, og forventes at udkomme i maj 2019. Bogen er med hårdt omslag. Bogen kan forudbestilles til 348 kr til og med 31. marts 2019. Herefter er prisen 398 kr. Evt. forsendelse er ikke inkluderet i prisen.

Forudbestilling kan ske ved at benytte nedenstående kontaktformular eller sende mail til bestilling@samsolandbrugsmuseum.dk

Ivan Laursen

Opdateret 3. marts 2019

Se indholdsfortegnelse samt for- og bagside i galleriet herunder. Der kan forekomme småændringer indtil udgivelsen.